Additional floors accepted in sensitive surroundings

The vertical extension of a building surrounded by conservation areas in west London was allowed, an inspector deciding that it would improve the appearance of an ageing 1960s building in a very sustainable location.

100-075-104 (Image Credit: WS Planning)
100-075-104 (Image Credit: WS Planning)

Sign in to continue

Sign In

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: mineralplanning@haymarket.com

Call: 0208 267 8120

Register
FREE

  • Limited free articles a month
  • Free email bulletins

Register

Subscribe

From £42 a quarter

  • Full access to mineralandwasteplanning.co.uk
  • Exclusive event discounts
  • Mineralandwasteplanning print magazine
  • Plus lots more including our State of the Industry Report.

See all benefits