School sport hall design and location criticised

The construction of a school sports hall within metropolitan open land in southwest London was rejected after an inspector expressed misgivings about its visual impact and the harm it would cause to residents living nearby.

by
200-000-978 (Image Credit: LB of Richmond-upon-Thames)
200-000-978 (Image Credit: LB of Richmond-upon-Thames)

Sign in to continue

Sign In

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: mineralplanning@haymarket.com

Call: 0208 267 4025

Register
FREE

  • Limited free articles a month
  • Free email bulletins

Register

Subscribe

From £42 a quarter

  • Full access to mineralandwasteplanning.co.uk
  • Exclusive event discounts
  • Mineralandwasteplanning print magazine
  • Plus lots more including our State of the Industry Report.

See all benefits